Kosova Airlines fluturimet per dhjetor 2013

Kosova Airlines fluturimet gjate muajit dhjetor nga Prishtina per ne  Gjermani dhe Zvicer
Prishtina     -     Berlin Tegel         4U 5711     Sat 14.12.     PRN     13:30     TXL     15:40     118,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Wed 11.12.     PRN     10:30     DUS     13:15     208,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Fri 13.12.     PRN     17:50     DUS     20:35     108,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Sat 14.12.     PRN     10:45     DUS     13:25     148,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         4U 5701     Sun 15.12.     PRN     08:50     DUS     11:30     138,00 € Continue Reading

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet per 10 nentor 2012

Prishtina     -     Düsseldorf    4U 5701     Wed 07.11.     PRN     08:55     DUS     11:35     179,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf    4U 5701     Sat 10.11.     PRN     10:00     DUS     12:40     139,00 €
Prishtina     -     Berlin Tegel  4U 5711     Sat 10.11.     PRN     20:25     TXL     22:35     139,00 €.
Prishtina     -     Genève – Genf 4T 3993     Sat 10.11.     PRN     09:30     GVA     11:50     211,00 €
Prishtina     -     Hamburg   4U 5705     Sat 10.11.     PRN     13:30     HAM     16:15     219,00 €
Prishtina     -     Hannover  4U 5715     Sat 10.11.     PRN     12:55     HAJ     15:15     179,00 €

Prishtina     -     Köln/Bonn 4U 5707     Sat 10.11.     PRN     16:40     CGN     19:10     189,00 €
Prishtina     -     München   4U 5703     Wed 07.11.     PRN     15:30     MUC     17:35     68,00 €
Prishtina     -     München      4U 5703     Sat 10.11.     PRN     13:00     MUC     15:05     68,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Wed 07.11.     PRN     20:50     STR     22:55     109,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Sat 10.11.     PRN     18:40     STR     20:45     159,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Sun 11.11.     PRN     17:05     STR     19:10     169,00 €

WICHTIGE TELEFONNUMMERN Kosova Airlines

Kosova Airlines Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: 0711 87 03 06 90 / Kosova Airlines München: 089 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: 069 25 66 760 / Kosova Airlines Zürich: 044 315 59 59 / Kosova Airlines Prishtinë: 038 220 220

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin Nentor Kosova Airlines ka pregaditur oferta speciale me cmime shume te volitshme per fluturimet drejt Kosoves, Prishtines, numri i ketyre vendeve eshte i limituar keshtu qe sa me heret qe ju vendosni per te udhetuar dhe rezervuar shansat qe ju te perfitoni nga keto cmime te ulta do te jete me i larte.

Kosova Airlines jum mundeson qe ju te rezervoni bileten online apo permes agjensioneve tona (numrat i gjeni me poshte) por edhe permes agjenteve gjith andej.

kosova-airlines

Kosova Airlines 3 Nentor 2012

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 4 Nentor 2012

4.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 7 Nentor 2012

7.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 10 Nentor 2012

10.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 11 Nentor 2012

11.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
11.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 14 Nentor 2012

14.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42 / Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Kosova AirlinesVienna: +43 (0)1 319 10 74 / Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06 /

Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 3629 09 / Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30394758 /

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Oferta Speciale

SONDERANGEBOT

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

4.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

7.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

10.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

11.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
11.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

14.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

SONDERANGEBOT
ONLINE BUCHEN REISEZIELE

Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 /
Flyksa München: +49 (0) 89 97 30 66 42 / Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 /
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74 / Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 /
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 / Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 /
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet, Kosova Informata0 Comments

Kosova Airlines cmimet per Tetor 2012

Prishtina – Berlin Schönefeld    4U 5711 Sat 06.10. PRN 20:00 SXF 22:15 219,00 €
Prishtina – Berlin Schönefeld    4U 5711 Sat 13.10. PRN 20:00 SXF 22:15 249,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Düsseldorf    4U 5701 Sun 07.10. PRN 08:35 DUS 11:15 99,00 €
Prishtina – Düsseldorf    4U 5701 Wed 10.10. PRN 14:10 DUS 16:45 189,00 €
Prishtina – Düsseldorf 4U 5701 Sat 13.10. PRN 08:30 DUS 11:30 149,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Genève – Genf 4T 3993 Sat 13.10. PRN 09:20 GVA 11:30 177,00 €
Prishtina – Hamburg 4U 5705 Sat 13.10. PRN 09:40 HAM 12:30 209,00 €
Prishtina – Hannover4U 5715 Sat 13.10. PRN 16:30 HAJ 18:45 229,00 €
Prishtina – Köln/Bonn 4U 5707 Sat 13.10. PRN 15:30 CGN 17:55 139,00 € Kosova Airlines
Prishtina – München 4U 5703 Sun 07.10. PRN 15:10 MUC 17:15 169,00 €
Prishtina – München 4U 5703 Wed 10.10. PRN 08:35 MUC 10:40 139,00 €
Prishtina – München 4U 5703 Sat 13.10. PRN 08:40 MUC 10:45 139,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5717 Sat 06.10. PRN 18:45 STR 20:45 139,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Sun 07.10. PRN 20:40 STR 22:40 219,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Wed 10.10. PRN 20:40 STR 22:40 149,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Sat 13.10. PRN 14:35 STR 16:35 179,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5717 Sat 13.10. PRN 18:45 STR 20:45 179,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Sun 07.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 214,00 €

Kosova Airlines – Prishtine – Zurich

Prishtina – Zürich 4T 2353 Mon 08.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 198,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Tue 09.10. PRN 10:50 ZRH 13:00 197,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Wed 10.10. PRN 09:55 ZRH 12:00 197,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zürich 4T 2353 Thu 11.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 197,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Fri 12.10. PRN 08:55 ZRH 10:55 206,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Sat 13.10. PRN 15:30 ZRH 17:40 254,00 €

Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 /
Flyksa München: +49 (0) 89 97 30 66 42 / Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 /
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74 / Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 /
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 / Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 /
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Posted in Kosova Airlines Cmimet0 Comments

Kosova Airlines Oferta speciale dhe fluturimet me 29 dhe 30 shtator

  • 29.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
  • 30.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines Oferta speciale dhe fluturimet me 29 dhe 30 shtator

kosova-airlines-germanwings
Prishtina     -     Basel – Mulhouse    4U 5725     Sat 29.09.     PRN     13:00     MLH     15:05     95,00 €
Prishtina     -     Berlin Schönefeld     4U 5711     Sat 29.09.     PRN     13:30     SXF     15:40     219,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf        4U 5701     Sat 29.09.     PRN     08:30     DUS     11:30     219,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf        4U 5701     Sun 30.09.     PRN     08:35     DUS     11:15     219,00 €
Prishtina     -     Genève – Genf        4T 3993     Sat 29.09.     PRN     09:20     GVA     11:30     155,00 €
Prishtina     -     Hamburg            4U 5705     Sat 29.09.     PRN     09:40     HAM     12:30     289,00 €
Prishtina     -     Hannover        4U 5715     Sat 29.09.     PRN     16:30     HAJ     18:45     229,00 €
Prishtina     -     Köln/Bonn         4U 5707     Sat 29.09.     PRN     15:30     CGN     17:55     169,00 €
Prishtina     -     München            4U 5703     Sat 29.09.     PRN     08:40     MUC     10:45     189,00 €
Prishtina     -     München            4U 5703     Sun 30.09.     PRN     15:10     MUC     17:15     189,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5713     Sat 29.09.     PRN     14:35     STR     16:35     179,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5717     Sat 29.09.     PRN     18:45     STR     20:45     179,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5713     Sun 30.09.     PRN     20:40     STR     22:40     189,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Fri 28.09.     PRN     08:55     ZRH     10:55     105,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Sat 29.09.     PRN     15:30     ZRH     17:40     114,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Sun 30.09.     PRN     10:00     ZRH     12:10     187,00 €

Kosova Airlines numrat e telefonit / Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Stuttgart: 0711 87 03 06 90
München: 089 97 30 66 42 / Frankfurt: 069 25 66 760 / Zürich: 044 315 59 59 Prishtinë: 038 220 220

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet dhe cmimet per gusht 2012

Prishtina     -     Antalya    20.08.2012          07:00     174,00 €
Prishtina     -     Antalya    23.08.2012          07:00     174,00 €
Prishtina     -     Berlin Schönefeld 18.08.2012     20:00     209,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf 18.08.2012          08:30     259,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf 18.08.2012          13:30     259,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf 19.08.2012          03:35     209,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf 19.08.2012         08:35     209,00 €
Prishtina     -     Frankfurt/Main 18.08.2012     13:00     229,00 €

Kosova Airlines Fluturimet

Prishtina     -     Genève – Genf 18.08.2012     09:20     324,00 €
Prishtina     -     Genève – Genf    20.08.2012     03:40     324,00 €
Prishtina     -     Hamburg 18.08.2012          09:40     259,00 €

Kosova Airlines Fluturimet

Prishtina     -     Hannover 18.08.2012          01:50     218,00 €
Prishtina     -     Hannover 18.08.2012          16:30     218,00 €

Prishtina     -     Köln/Bonn 18.08.2012          21:15     199,00 €
Prishtina     -     Köln/Bonn 22.08.2012          20:10     199,00 €

Kosova Airlines Fluturimet

Prishtina     -     München 18.08.2012          08:40     129,00 €
Prishtina     -     München 19.08.2012          15:10     149,00 €
Prishtina     -     München    22.08.2012          08:35     219,00 €

Prishtina     -     Stuttgart 18.08.2012          04:15     179,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 18.08.2012          14:10     209,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 18.08.2012          19:15     209,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 19.08.2012          20:40     219,00 €

Prishtina     -     Wien 17.08.2012          23:55     138,00 €
Prishtina     -     Wien 19.08.2012          14:45     168,00 €

Prishtina     -     Zürich 18.08.2012          04:20     235,00 €
Prishtina     -     Zürich 18.08.2012          15:30     235,00 €
Prishtina     -     Zürich 19.08.2012          10:00     293,00 €
Prishtina     -     Zürich 19.08.2012          10:45     293,00 €
Prishtina     -     Zürich 20.08.2012          10:00     355,00 €
Prishtina     -     Zürich 21.08.2012          10:50     311,00 €

Posted in Kosova Airlines Cmimet0 Comments

Kosova Airlines Kontaktet

Kosova Airlines
10000 Prishtina | Vellusha e Poshtme 17
Tel: +381 (0) 38 220 220 | Fax: +381 (0) 38 24 91 86
E-mail: bookingprn@eurokoha.net

——

10000 Prishtina | Hotel Grand
Tel: +381 (0) 38 22 02 20 | Fax: +381 (0) 038 24 91 86
E-mail: bookingprn@kosovaairlines.com

——

Airport PrishtinaKosova Airlines
Tel: +381 (0) 38 50 20 62 | Fax: +381 (0) 38 50 20 61

—— Continue Reading

Posted in Kontaktet0 Comments

Kosova Informata

Kosova zyrtarisht Republika e Kosovës është një shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në qendër të Siujdhesës Ballkanike dhe kufizohet në veri dhe në lindje me Serbinë, në juglindje me Republikën e Maqedonisë, në jugperëndim me Shqipërinë dhe në perëndim me Malin e Zi. Ka një sipërfaqe prej 10.887 km² dhe popullsi prej 2 milion banorësh.

Me shpalljen e pavarësisë më 17 Shkurt 2008, Republika e Kosovës u bë shteti më i ri në botë.

Kryeqyteti Prishtina
Qyteti më i madh Prishtina
Gjuha zyrtare Shqipja
Pavarësia 17 shkurt 2008
Forma e qeverisë Republikë Parlamentare
Kryetari Atifete Jahjaga
Kryeministri Hashim Thaçi
Valuta Euro
Zona kohore Gmt +1
Targat e automjeteve RKS
Prefiksi telefonik +381 Fiks, +377 44 dhe +377 45 Vala Mobile, +386 43 dhe + 386 49 Ipko Mobile

Qeveria kosovare ka bërë përpjekje për ndërtimin e një ekonomie të tregut, mirëpo me gjithë përparimet e shënuara në vitet e fundit, Kosova mbetet ndër vendet më të varfra të Evropës. Prodhimi vendor bruto (PVB) i Kosovës numëron vetëm 5 miliard dollarë amerikanë (me barazim të fuqisë blerëse), ndërsa me 2.300$ PVB për krye, Kosova renditet e fundit në Evropë. Papunësia, që sipas vlerësime zyrtare ka kapluar 40% të fuqisë punëtore, është brenga kryesore për Republikën e Kosovës.

Në Kosovë janë 1.924 km rrugë, prej të cilave 630 km janë magjistrale dhe 1.294 km rajonale. Shumica e këtyre rrugëve janë të asfaltuara, gjithsej 1.666 km dhe 258 km të paasfaltuara. Gjithashtu janë edhe 430 km hekurudhë, prej të cilave 333 km shfrytëzohen për transport të udhëtarëve dhe 97 km për transport industrial.

Kosova ka Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, që gjendet në Sllatinë të Lypjanit. Në vitin 2007, u realizuan 4321 fluturime me gati 1 milion udhëtarë. Njëherësh, Kosova ka edhe nëntë aeroporte të tjera, pesë prej tyre me pista të shtruara. Ne vitin 2011 Aeroporti i Prishtines kishte mbi 1,4 milion pasagjere. Ne vitin 2012 Aeroporti i Prishtines renditet si i treti perkah numri i udhetareve ne Ish-Jugosllavi menjeher pas atij te Beogradit dhe Zagrebit.

Ne vitin 2006 Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ fitoi cmimin ‘Aeroporti më i mirë në kategorinë e më pak se 1 milion udhëtarë’.

Ne Vitin 2009 Aeoporti filloi të operojë 24 orë.

Ne Gusht 2010 Aeroporti u dha me koncesion pas një marrëveshjeje në mes të Qeverisë së Kosovës – Partneritetit Publiko Privat dhe konsorciumit Turko-Francez ‘Limak & Airports de Lyon’. Qeveria e Kosovës nënshkroi një kontratë me koncesionërin e aeroportit ‘Limak & Airports de Lyon’ për menaxhimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për 20 vitet e ardhshme.

Ne Prill 2011 Konserciumi Turko-Francez, Limak dhe Aeroport de Lyon , morën zyrtarisht në menaxhim të plotë Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.
Partneriteti publiko- privat parasheh dhënjen me koncesion të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për 20 vitet e ardhshme, ku parashihet që i vetmi aeroport në vendin tonë të modernizohet dhe të zgjerohet në 25 mijë metra katrorë, nga investimet prej mbi 100 milionë euro që do të kryjë kompania Limak – Aeroport De Lyon.

Orët operuese – 24 orë
Sistemi i pistës – Pista 17/35, e aftë për të trajtuar aeroplanë me vlera të larta A.C.N. të ngarkesës maksimale deri 65 R/C/W/T.
Pista 17/35 – 2500 metra
Aeroplanët e arritur më parë: AN-124, IL62, DC-10F. VC-10, Il76, A321. B727, B737-800
Kategoria 8 e zjarrfikjes
Instrumentet e aterrimit ILS Cat 2
Nuk ka ngjeshje të ATC
Nuk ka kufizime të zhurmës
Operim dhe nisje e shpejtë për shkak të afërsisë së Terminalit me vendparkimin e aeroplanit
Dimensionet e Aeroportit dhe informata të ndërlidhura

Pika e referencës (WGS84)
42°34’22″N
021°02’09″E
Lartësia mbidetare dhe valëzimi gjeoid
545,4 metra
Lartësimi i secilit prag dhe valëzimi gjeoid
pista 17 – 545, 0 metra
pista 35 – 544, 1 metra
Lartësimi i skajeve të pistës
pista 17 – 545, 0 metra
pista 35 – 544, 1 metra
Pikat e ulëta dhe të larta me rëndësi në pistë
lartë: pragu i pistës 17 në 545 m
ulët: 1,350 m nga pragu i pistës 17 në 540, 8 m

Sipas shënimeve të vitit 2006, në Kosovë funksionin 106.300 linja të telefonisë fikse dhe 562.000 të telefonisë mobile,numër ky që duhet të jetë rritur me shtimin e konkurrencës në treg. Kosova ka dy operatorë të telefonisë mobile, Vala e operuar nga Post telekomi i Kosovës dhe iPKO, kompani private.

Kosova Airlines është kompani ajrore kosovare e themeluar në vitin 2003 nga qeveria e Kosovës dhe Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) në bashkëpunim me partnerët tregtarë privat. Kosova Airlines është kompania e parë ajrore kosovare. Kompania selinë e ka në Prishtinë dhe e lidh kryeqytetin e Kosovës përmes aeroportit ndërkombëtar të Prishtinës me Evropën perëndimore.

Kosova Airlines aktualisht nuk posedon asnjë aeroplan të vetin dhe rrjedhimisht huazon ata nga kompani ajrore të huaja për t’i realizuar fluturimet e saj.

Posted in Kosova Informata0 Comments

Kosova Airlines Cmimet per Korrik 2012

Prishtina Antalya 30.07.2012 97,00 € Kosova Airlines
Prishtina Antalya 02.08.2012 97,00 € Kosova Airlines
Prishtina Basel – Mulhouse 28.07.2012 179,00 € Kosova Airlines
Prishtina Berlin Schönefeld 28.07.2012 259,00 € Kosova Airlines
Prishtina Düsseldorf 28.07.2012 189,00 € Kosova Airlines
Prishtina Düsseldorf 28.07.2012 169,00 € Kosova Airlines
Prishtina Frankfurt/Main 28.07.2012 229,00 € Kosova Airlines
Prishtina Genève – Genf 28.07.2012 269,00 € Kosova Airlines
Prishtina Hamburg 28.07.2012 259,00 € Kosova Airlines
Prishtina Hamburg 28.07.2012 259,00 € Kosova Airlines
Prishtina Hannover 28.07.2012 198,00 € Kosova Airlines
Prishtina Hannover 28.07.2012 198,00 € Kosova Airlines
Prishtina Köln/Bonn 28.07.2012 199,00 € Kosova Airlines
Prishtina München 28.07.2012 139,00 € Kosova Airlines
Prishtina Stuttgart 28.07.2012 118,00 € Kosova Airlines
Prishtina Stuttgart 28.07.2012 98,00 € Kosova Airlines
Prishtina Zürich 28.07.2012 189,00 € Kosova Airlines
Prishtina Wien 27.07.2012 68,00 € Kosova Airlines

Posted in Kosova Airlines Cmimet0 Comments

Recent Comments