Archive | Kosova Airlines Fluturimet

Kosova Airlines fluturimet per dhjetor 2013

Kosova Airlines fluturimet gjate muajit dhjetor nga Prishtina per ne  Gjermani dhe Zvicer
Prishtina     -     Berlin Tegel         4U 5711     Sat 14.12.     PRN     13:30     TXL     15:40     118,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Wed 11.12.     PRN     10:30     DUS     13:15     208,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Fri 13.12.     PRN     17:50     DUS     20:35     108,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         ST 8657     Sat 14.12.     PRN     10:45     DUS     13:25     148,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf         4U 5701     Sun 15.12.     PRN     08:50     DUS     11:30     138,00 € Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet per 10 nentor 2012

Prishtina     -     Düsseldorf    4U 5701     Wed 07.11.     PRN     08:55     DUS     11:35     179,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf    4U 5701     Sat 10.11.     PRN     10:00     DUS     12:40     139,00 €
Prishtina     -     Berlin Tegel  4U 5711     Sat 10.11.     PRN     20:25     TXL     22:35     139,00 €.
Prishtina     -     Genève – Genf 4T 3993     Sat 10.11.     PRN     09:30     GVA     11:50     211,00 €
Prishtina     -     Hamburg   4U 5705     Sat 10.11.     PRN     13:30     HAM     16:15     219,00 €
Prishtina     -     Hannover  4U 5715     Sat 10.11.     PRN     12:55     HAJ     15:15     179,00 €

Prishtina     -     Köln/Bonn 4U 5707     Sat 10.11.     PRN     16:40     CGN     19:10     189,00 €
Prishtina     -     München   4U 5703     Wed 07.11.     PRN     15:30     MUC     17:35     68,00 €
Prishtina     -     München      4U 5703     Sat 10.11.     PRN     13:00     MUC     15:05     68,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Wed 07.11.     PRN     20:50     STR     22:55     109,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Sat 10.11.     PRN     18:40     STR     20:45     159,00 €
Prishtina     -     Stuttgart 4U 5713     Sun 11.11.     PRN     17:05     STR     19:10     169,00 €

WICHTIGE TELEFONNUMMERN Kosova Airlines

Kosova Airlines Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: 0711 87 03 06 90 / Kosova Airlines München: 089 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: 069 25 66 760 / Kosova Airlines Zürich: 044 315 59 59 / Kosova Airlines Prishtinë: 038 220 220

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin Nentor Kosova Airlines ka pregaditur oferta speciale me cmime shume te volitshme per fluturimet drejt Kosoves, Prishtines, numri i ketyre vendeve eshte i limituar keshtu qe sa me heret qe ju vendosni per te udhetuar dhe rezervuar shansat qe ju te perfitoni nga keto cmime te ulta do te jete me i larte.

Kosova Airlines jum mundeson qe ju te rezervoni bileten online apo permes agjensioneve tona (numrat i gjeni me poshte) por edhe permes agjenteve gjith andej.

kosova-airlines

Kosova Airlines 3 Nentor 2012

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 4 Nentor 2012

4.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 7 Nentor 2012

7.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 10 Nentor 2012

10.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 11 Nentor 2012

11.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
11.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines 14 Nentor 2012

14.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42 / Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Kosova AirlinesVienna: +43 (0)1 319 10 74 / Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06 /

Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 3629 09 / Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30394758 /

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Oferta Speciale

SONDERANGEBOT

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

4.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
4.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

7.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
7.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

10.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
10.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

11.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
11.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

14.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
14.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

SONDERANGEBOT
ONLINE BUCHEN REISEZIELE

Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 /
Flyksa München: +49 (0) 89 97 30 66 42 / Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 /
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74 / Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 /
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 / Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 /
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet, Kosova Informata0 Comments

Kosova Airlines Oferta speciale dhe fluturimet me 29 dhe 30 shtator

  • 29.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
  • 30.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR

Kosova Airlines Oferta speciale dhe fluturimet me 29 dhe 30 shtator

kosova-airlines-germanwings
Prishtina     -     Basel – Mulhouse    4U 5725     Sat 29.09.     PRN     13:00     MLH     15:05     95,00 €
Prishtina     -     Berlin Schönefeld     4U 5711     Sat 29.09.     PRN     13:30     SXF     15:40     219,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf        4U 5701     Sat 29.09.     PRN     08:30     DUS     11:30     219,00 €
Prishtina     -     Düsseldorf        4U 5701     Sun 30.09.     PRN     08:35     DUS     11:15     219,00 €
Prishtina     -     Genève – Genf        4T 3993     Sat 29.09.     PRN     09:20     GVA     11:30     155,00 €
Prishtina     -     Hamburg            4U 5705     Sat 29.09.     PRN     09:40     HAM     12:30     289,00 €
Prishtina     -     Hannover        4U 5715     Sat 29.09.     PRN     16:30     HAJ     18:45     229,00 €
Prishtina     -     Köln/Bonn         4U 5707     Sat 29.09.     PRN     15:30     CGN     17:55     169,00 €
Prishtina     -     München            4U 5703     Sat 29.09.     PRN     08:40     MUC     10:45     189,00 €
Prishtina     -     München            4U 5703     Sun 30.09.     PRN     15:10     MUC     17:15     189,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5713     Sat 29.09.     PRN     14:35     STR     16:35     179,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5717     Sat 29.09.     PRN     18:45     STR     20:45     179,00 €
Prishtina     -     Stuttgart        4U 5713     Sun 30.09.     PRN     20:40     STR     22:40     189,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Fri 28.09.     PRN     08:55     ZRH     10:55     105,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Sat 29.09.     PRN     15:30     ZRH     17:40     114,00 €
Prishtina     -     Zürich            4T 2353     Sun 30.09.     PRN     10:00     ZRH     12:10     187,00 €

Kosova Airlines numrat e telefonit / Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Stuttgart: 0711 87 03 06 90
München: 089 97 30 66 42 / Frankfurt: 069 25 66 760 / Zürich: 044 315 59 59 Prishtinë: 038 220 220

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Cmimet, Kosova Airlines Fluturimet0 Comments

Kosova Airlines Fluturimet

kosova-airlines-fluturimet

Continue Reading

Incoming search terms:

Posted in Kosova Airlines Fluturimet0 Comments


Recent Comments